onsdag 5. juli 2017

Influensavaksine 2016 pris

Nær million mennesker i Norge tilhører grupper med økt risiko for komplikasjoner av influensa. Influensavaksinen bør fortrinnsvis tas i perioden september-oktober. Influensa forårsakes av influensavirus type A og B. For den voksne delen av befolkningen er dette den hissigste virale luftveisinfeksjonen,.


Personer i risikogruppene kan få influensavaksine til redusert pris. Pris for vaksinering er kr 15- for risikogruppen, 20- for andre. Totalt blir prisen da kr 14(studenter kr 1385) pluss eventuelt Dukoral. Prisen er 1kroner pr influensavaksine og 4for vaksine mot lungebetennelse.


For informasjon om pris for vaksine og konsultasjon, ta kontakt med fastlegen din, eller bydelen dersom de tilbyr vaksinen. Influensavaksine kan du få hos din fastlege eller hos Vaksinasjons- og. Vi tilbyr influensavaksinasjon ved alle våre sentre!


Benytt Drop-in-tidspunktene på laboratoriet for å få satt influensavaksine. Influensavaksinering i Rælingen kommune 2016. Folkehelsa anbefaler influensavaksine til: Alle over.


Personer i risikogrupper bør ta influensavaksine hvert år. Pris dersom du er i risikogruppe er 200kr. Pris dersom du ikke er i en risikogruppe er 300kr.


Det vil komme en timepris i tillegg for vaksinering ute på bedrift. Kontakt oss gjerne for nærmere avtale og mer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg