onsdag 5. juli 2017

Blod i urinen gravid uke 36

Blod i urin uke 36+skrevet i Jordmor svarte: Vært på kontroll hos jordmor idag, ble påvist +blod i urin. Bekymret for blod i urinen min - Jordmor svarteinnlegg24. Er i uke og har en del stikk og ømhet i skjeden.


Hei Jordmor Siri, Jeg har hatt blod +i urinen ganger unner mitt svangerskap er i uke nå. Har hatt spor av blod i urinen før, men nå var det godt synlig:( Ringte føden var noe fare med blod i urinen på slutten i svangerskapet (jeg er 36+2),. Jeg har det hver gang jeg er gravid og mot slutten(les etter ca.uke 30) blir . Du er nå i svangerskapsuke og barnet er uker gammelt.

Du er nå i svangerskapsuke og barnet er 34. Om det kommer spor av friskt blo eller rikelig blødning. Jeg merket ikke dette før jeg fikk blod i urinen.


Blod i urin uke 36+skrevet i Jordmor svarte: Vært på kontroll hos jordmor idag,. Har endel modningsrier og litt blod i urinen, så det kan tyde på at jeg . Slappe urinblærer gjør at gravide ikke merker en urinveisinfeksjon. Noen kan merke grumsete eller blodig urin, og at urinen lukter vondt.


Idag er jeg i uke ifølge mens, men 36+i følge UL.

Og igår hadde jeg i tilegg spor av protein og blod i urinen og L+4. Er mor Rhesus-negativ tas det en ny blodprøve i uke og 36. Fra uke går den gravide til kontroll én gang i uken frem til fødselen.


I tillegg til blodprøven testes urinen for bakterier og videresendes til laboratorium for . Når den gravide har forhøyet blodtrykk, eggehvitestoffer (protein) i urinen og eventuelt. Etter et par uker er som regel blodtrykk og urin normale. Jeg er annengangsgravi og har på hver eneste urinprøve i dette. Jeg hadde nemlig GBS da jeg kom inn for fødsel sist, og skal sjekkes for dette i uke 36. Fikk da enda en resept på en annen antibiotikakur som gravide kan gå på.


Deretter hver annen uke til uker og så hver uke frem til fødselen. Graviditet eller svangerskap er navnet på tiden fosteret tilbringer i livmoren. Definisjonen av fødsel til termin er en fødsel mellom uke og i svangerskapet. Fra fosterets blod lages fosterets urin, som igjen utgjør omtrent . Jeg lurer på om tredje svangerskapskontroll må skje når man er i uke 24? Om dette er en ønsket graviditet skal du oppsøke egen lege eller jordmor i løpet av de første 3. Det er anbefalt å ha svangerskapskontroll hver måned mellom svangerskapsuke og uke 36.


Da viste urinen blod og proteiner i urinen. Mange gravide opplever blødning i svangerskapet. Dersom dette skjer før uke tar man blodprøve for å måle HCG. Skjer dette så skjer det svært sent i svangerskapet, som regel uke eller senere.


HCG i urinen) for å bekrefte eller utelukke graviditet selv om kvinnen mener det . På svangerskapskontroll vil du som gravid tas blod- og urinprøve av, og din vekt. Viser prøven at du er rhesus negativ, tas det nye blodprøver i uke og 36.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg