tirsdag 3. oktober 2017

Barnehagekrem

Dette er en super krem beregnet for hud som er ute i vær og vind. BufretLignendeLykkelig Som Liten Barnehagekrem er en ypperlig kuldekrem og beskyttende krem for små og store kinn i norsk høst- og vintervær. Ypperlig som kuldekrem og beskyttende for små og store kinn i norsk klima.

Lykkelig som liten tilbyr naturlige og økologiske hudpleieprodukter for mor og barn. Oppskriftene er utviklet av de to legene Kari Løvendahl Mogstad og Nils Ivar . Lykkelig som liten barnehagekremen er en ypperlig kuldekrem og beskyttende krem for små og store kinn i norsk høst- og vintervær. Kjøpte akkurat Lykkelig som Liten- barnehagekrem. Kun fine lyserosa kinn etter timer ute i kulden.


En ypperlig kuldekrem og en beskyttende krem for små og store kinn i norsk høst- og vintervær. Basert på naturlige og økologiske råvarer. Barnehagekremen fra Lykkelig Som Liten er en ypperlig kuldekrem og en beskyttende krem for små og store kinn i norsk høst- og vintervær. Tag Archives: Barnehagekrem fra Lykkelig som liten.


Lykkelig som liten: For blide fjes i vær og vind!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg