onsdag 11. oktober 2017

Ingefær mot forkjølelse

Det eneste du trenger er ingefær, varmt vann og honning. Ingefær Denne planten har blitt dyrket i India og Kina i flere tusen år. I tillegg brukes den mot infeksjoner, hoste og forkjølelse.

Det er å lage avkok av fersk ingefær og sitron, og tilsette honning. Jeg hart etter andre hestekurer mot forkjølelse på nett, og funnet . Ingefær hevdes å hjelpe mot blant annet kvalme, forkjølelse,. Dette inkluderer generell avrusing av bakterier eller behandling mot tørr hud.

Men honning kan også brukes til å berolige en forkjølelse, på . Inefær er regnet som en av de beste urtene mot forkjølelse. Jevnlig inntak av ingefær styrker immunforsvaret og hjelper med å gi kroppen et sterkt forsvar mot mulige infeksjoner, forkjølelse, hoste, influensa og kroniske . Det er definitivt tid for varm ingefær drikk. Hvitløk og ingefær er to gode råd mot forkjølelse. Kjenner du at kroppen begynner å si litt ifra? Siden folk ligger strødd med forkjølelse og influensa for tiden så tenkte jeg at det kunne være en god idé å resirkulere ett av mine tidligere . Drikk et glass temperert vann med sitron og ingefær oppi.


Sitroner og appelsiner er proppfulle av vitamin C som vel er vedtatt og opplest som . Te mot forkjølelse: Denne teen består av honning, sitron og ingefær. Disse tre ingrediensene besitter hver for seg mange ulike medisinske . Hvis du føler at du er i ferd med å bli syk, kan du blande ingefær med en spiseskje. Les hvordan ingefær demper betennelse og smerter. Veldig mange opplever at dette både lindrer halsbetennelse og forkjølelse, men . Og en god hjelp mot vinterens forkjølelser!


Det er fryktelig å ha vondt i halsen, men nå er hjelpen her med noen helt forrykende ispinner med kamillete, ingefær, honning og sitron. Ingefær – brukes til å bekjempe kvalme, forkjølelse, sår hals, influensa,. Ingefærroten som skal brukes mot sår hals og hoste bør være fersk.


Dette får man kjøpt i de fleste dagligvarebutikker. Den ligger stort sett sammen med de andre . Ingefær er dessuten bevist effektiv mot kvalme og hjelper også mot. C-vitamin, er antibakterielt og supert mot sår hals og forkjølelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg