onsdag 4. oktober 2017

Fungoral mot sopp i huden

Mange tror de hvite flekkene i huden skyldes pigmentforandringer. Hvis du får et utbrudd er Lamisil spray mot hudsopp mest brukt, noen ganger foreskrives også Lamisil salve. Fungoral sjampo er et sopphemmende middel med effekt mot flere typer sopp. Jeg har hvite flekker i huden, og de sprer seg om sommeren.


Det skyldes en overvekst av en sopp i huden som heter Malazzasia. Soppen er avhengig av rikelig med fettstoffer i huden.

Fungoral hemmer en sopp i huden som er medvirkende til dannelse av flass og seboreisk eksem. De hvite flekkene kommer gjerne fram nå mot sommeren, ettersom du blir. Intertrigo er en betennelsesreaksjon i huden på steder der hud ligger mot hud.


Det røde utslettet er utsatt for å bli infisert med sopp eller bakterier, noe som . Pityriasis versicolor er en soppinfeksjon i huden, først og fremst på kroppen og. Lokalbehandling: Fungoral sjampo (reseptfritt på apotek): Ta en dusj og såp inn hår . Fungoral sjampoo skal smøres på huden etter at du har dusjet kroppen. Behandling av Pityriasis versicolor - Allmennmedisin.

Fungoral sjampo og såpe inn hele huden på. BufretLignendeRingorm er en smittsom soppinfeksjon som ofte gir kløe og utslett. Ringorm på kroppen starter vanligvis som en rø skjellete flekk på huden. Behandling med soppmiddel hjelper mot ringorm, men det er viktig å begynne tidlig for å unngå . Vanligvis klarer huden å beskytte oss mot gjærsopp, men ethvert brudd eller kutt i hudoverflaten kan. Tabletter mot soppinfeksjon, med virkestoffet ketokonazol, som.


Malazzesia soppen liker også gjerne en litt svett, fet og varm hu derfor bryter den gjerne ut om sommeren. De anbefalte fungoral shampoo og lamisil og fungoral spray. Beskytt huden mot solen i sommer - med supermat!


Ketokonazol sjampo (Fungoral ) appliseres på huden etter dusjing 2–ganger per uke i 3–uker. Ketokonazol (Fungoral krem) smøres daglig i fire uker. Denne kremen er aktiv mot sopp, og fjerner derved årsaken til . Nei, Canesten vil ha lik effekt mot evt skrittsopp, men hjelper det ikke, bør lege.


Hei:) Jeg har litt hudsopp her og der, og har nå prøvd shanpoen fungoral for. Sopp som finnes i boliger er en annen type sopp enn sopp som finnes på hud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg