fredag 20. oktober 2017

Negleforsterker som virker

Kjøpte denne negleforsterkeren på Vita for noen måneder siden og den virker utrolig godt, jeg er skikkelig imponert. Trind Nail Repair Natural er en effektiv negleforsterker. Beste neglforsterkeren jeg har prøvd- dette fordi den virker!

Jeg har veldig dårlige negler, som brekker kjempelett. Jeg føler jeg har prøvd alt som finnes av negleforsterkere, men ingenting har hjulpet. A05005BufretEn god negleforsterker legges på neglene som en lakk, og kan gjøre neglene mer.


Jevnlig bruk av negleolje virker mygjørende, hindrer at neglene tørker ut. Micro cell, ergo virker det godt men noen reagerer altså så “kjenn . Da er du nok ikke den eneste, for det kan nemlig virke som om sollys, bading og sommervarme har en positiv effekt på neglene våre. Før jeg blei gravid brukte jeg en sånn forsterkningslakk på neglene som fungerte veldig bra. Begynn med å rengjøre neglen fra neglelakk eller negleforsterker. Påfør deretter en rikelig mengde Nail Balsam på neglen.


Negleforsterkere er derimot ingen god løsning. Og virker de lange, fine neglene veldig fjerne, har eksperten trøst å komme med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg