fredag 27. oktober 2017

Store porer på nesen

VEKK, VEKK: Mange plages med sorte prikker på nesen og i T-sonen. Porer som virker store eller som vises godt, er ofte knyttet til en fetere . STORE PORER: God hudpleie og de riktige sminkeproduktene er alt.

Dette vil både tørke og rense huden slik at de store porene forsvinner. Store porer opptrer som oftest i panna eller på nesa. STORE PORER ønskes sjeldent hjertlig velkommen. Dette er ikke verdens enkleste hudproblem å få bukt me men med litt tålmodighet og .

Hvordan lukke porer i huden på en enkel måte - Veien til Helseveientilhelse. BufretNormal, tørr hud er mindre utsatt for å ha åpne porene. På den annen side, hvis vi har fettstoffer og fet hu har store porer en tendens til å utvikles lettere.


Type 3: Typisk er uttalt hudfortykkelse med store porer. Denne varianten rammer vanligvis nese, kinn, panne, ører og øyelokk. Store porer er lett synlige og kan videre føre til ulike hudproblemer.


Jeg sliter også med rødme spesielt på pannen, rundt nese og haken. Det du beskriver er store porer, rødme og røde prikker i huden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg