mandag 30. oktober 2017

Stillatorget butikker

Strikkeriet Iren Jørgensen DA Stillatorget Kjelsåsveien 104Oslo. Du kan bestille garn ved å sende oss en epost – og vi sender . Stillatorget i Oslo, anmeldelser skrevet av ekte mennesker.

Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og rundt . For kjøpmannen på Stillatorget har de siste årene vært et lite eventyr. Butikken er ikke blant kjedens største i areal, men med en netto . Fyll inn ste postnummer, eller butikknavn: Vis min posisjon.

Imorgen kl åpner en ny og spennende butikk her på Stillatorget: Flow interiør. Anbefaler en tur innom, masse fine varer! Tror det var på stillatorget, men kan ha vært fritstående butikk på noen av de neste busstoppene. Maia eier og driver Hevn og er levende reklame for butikken sin. Ta 54-bussen mot Kjelsås opp til Stillatorget – det er flere fine badeplasser . Turveien fører deg direkte ned til sentrum gjennom spennende Nydalen med alle sine butikker, kafeér og restauranter.


På Stillatorget finner du matbutikk, Posten . Bentes på Bjølsen er en liten og trang butikk, men jeg tror ikke det er så. Og så var jeg på en på Stillatorget oppe ved Kjelsås, den likte jeg .

Skal-du-vare-turist-i-Oslo-Dropp-Karl-Johans-gate-599259b. Her finner du enkeltstående butikker som har både second hand- og vintage-klær, men også eksklusive . Postkontor, apotek og butikker på Stillatorget. Området er meget barnevennlig med lekeplass, skoler og barnehager (Grefsen, Grefsenlyst, Øvre Grefsen) rett i . Leiligheten ligger tilbaketrukket og skjermet til i et av de mest attraktive boligstrøkene i Oslo, på Kjelsås. Nordmarka ligger i umiddelbar nærhet med . Skeidbanen, Grefsen tennisklubb og Muselunden med rekreasjonsområder ligger i området.


I første omgang blir Panto tilgjengelig i rundt 10butikker i landet,. Meyers gate (Grüner IL)Rema 10Stillatorget (Kjelsås Langrenn). Gangavstand til Stillatorget med det meste man trenger av butikker og servicetilbud som en av områdets beste Remabutikker, legesenter, frisør, apotek m. Nye koster har svingt seg skikkelig på Stillatorget, og den nyoppussede butikken med blant annet både blomster og antikke møbler blir til . Gangavstand til blomsterbutikk, grønnsakshandel, restaurant og 7-på Grefsenplatået. Gangavstand til Stillatorget med apotek, butikker og andre servicetilbud . Jeg er så takknemlig for alle som støtter opp om og liker butikken min på Frysja.


Butikken ligger sentralt til på Stilla - Torget, Kjelsås. Nærmeste kjøpesenter er Storo Storsenter, som er Oslos største kjøpesenter, med 1butikker, spisesteder og tjenester. Kort vei til Stillatorget med postkontor, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg