tirsdag 10. oktober 2017

Kviser hodebunn hårtap

Jeg har slitt og sliter fortsatt med: -rø irritert hodebunn. Selv om kviser i hodebunnen er et mindre synlig problem, kan det være plagsomt og smertefullt. I noen tilfeller kan det også føre til hårtap.

Alvorlige problemer som kan påvirke hodebunnen er kviser og håravfall. Disse problemene kan skje samtidig eller separat. Hva folk flest beskrive som en kvise i hodebunnen, leder eller hårfestet kan. Mange hodebunnen problemer som håravfall, humper, kviser, flass og kløe er .

Disse kulene og kvisene har ofte et sentralt krater og overliggende skorpe. Ubehandlet vil slutteresultatet bli et nedsunket arr i hodebunn med hårtap. Både ytre og indre faktorer kan påvirke hodebunnen vår. En hodebunn i ubalanse kan være enten for tørr eller for fet. Ikke rart det blir hodebunns problemer, tynnere hår og hårtap.


Her er top beste tips mot håravfall for både menn og kvinner som lider av hårtap. Silikonet legger seg som ei hinne over hodebunnen og blokkerer. De beste tips mot arr etter kviser – Det er mange som sliter med . Her får du grunnen til håravfall og tips til hvordan du motvirker håret ditt i å.

BETENTE HÅSEKKER- er du rø varm eller kvisete i hodebunnen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg