tirsdag 3. oktober 2017

Forkjølelse forløp

Forkjølelse er en smittsom virussykdom som rammer de øvre luftveiene,. I de aller fleste tilfelle vil forløpet være godartet og man blir helt frisk etter 1-uker. Forkjølelsens forløp: Etter at man har blitt smittet så går det 2-dager før sår hals, tretthet og eventuelt feber (-følelse) oppstår.

Hvordan skliller man mellom forkjølelse og influensa? FORKJØLELSENS FORLØP: Etter at man har blitt smittet så går det 2-dager før sår . Er du bare kraftig forkjølet eller har du fått influensa? En vanlig forkjølelse har derimot mye mildere forløp.

Og den går som regel mye fortere over også. Det er også vanlig at forkjølelsen gir mer . Første symptomer på forkjølelse er sår hals, tretthetsfølelse og. Forløp Forkjølelsen varer som regel opp til en uke. Nesen er mest utsatt, en forkjølelse begynner som regel med rennende nese,. Forkjølelse har et mildere og kortere forløp enn influensa som karakteriseres av . Mytene om influensa og forkjølelse sirkulerer raskt i vinterkulden, akkurat som sykdommene selv.


Symptomer og forløp; Diagnostikk; Forekomst i Norge; Behandling . Det natulige forløpet ved en luftveisinfeksjon starter med blankt snørr.

Løge forteller at ved en forkjølelse vil slimhinnene bli irriterte og . Forkjølelse er en mild virusinfeksjon i nesen og halsen. Vanlige symptomer er nysing, snufsing, tett nese, kløende eller sår hals, hoste, hodepine, og trøtthet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg