fredag 20. oktober 2017

Makler barn

Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på kroppen. Om det er et kløende utslett finnes det lindrende behandling. Her er en oversikt over noen av de vanligste utslettene som kan oppstå hos spedbarn og barn.

Barnesykdommer er en betegnelse som brukes mye om en rekke sykdommer som i all hovedsak rammer barn. Mange av barnesykdommene gir kløende utslett, . Utslett er en av de vanligste årsakene til at foreldre tar med barnet sitt til legen. Som regel er det ikke alvorlig, men det kan være et faresignal.

Med små barn tenker vi her først og fremst på førskolebarn; Utslett med feber skyldes. Kalles på fagspråket makler; Det er små, røde prikker som ligger i samme . Vanligvis foreligger mange slike utslettsflekker samtidig, makler. Papel - en utslettsflekk som vanligvis er mindre.


Rammer hyppigst barn under år med flere hundre makler som blir til kløende vesikler i ansikt, hodebunn og på kropp. Karakteristisk er flere samtidige stadier, . Utslettet består av lyst røde, ikke-konfluerende makler. Barnehage og skole: Barn med rubella bør være hjemme i minimum fem dager etter at utslettet har brutt . Enantem i munnhule med makler eller vesikler.

Barn kan gå i barnehagen ved god allmenntilstand uavhengig av utslett. Selv om de fleste sykdommene ansees som ufarlige, er mange av disse svært smittsomme og barnet bør i de fleste tilfellene holdes hjemme fra .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg