fredag 6. oktober 2017

Sår i munnen kjerringråd

Trenger du kjerringrå tips og hjelp om sår i munnen, sprekker i munnviken eller munnsår, så finner du det her. Har du sår i munnen, eller munnsår som noen sider, kan et godt kjerringråd være å og legge på en klump med geitost på såret. Jeg kan være veldig plaget med sånne hvite sår i munnen til tider,.

Et annet kjerringråd jeg har brukt om jeg først får det, er å kjøpe alun på . SÅR I MUNNEN - GEITOST Har du sår i munnen, kan det hjelpe å legge på en klump med geitost. Det svir med det samme, men ofte leger det seg raskt. Jeg har fått to smertefulle sår i munnen såkaldt after.

Du trenger ikke kjerringrå du trenger Oralmedic. Munnsår: Bli kvitt sår og blemmer i munnen. Uansett navn er de plagsomme, for med små, sviende sår i munnen kan det være. Sår og blemmer i munnen er normalt forbigående og skyldes vanligvis after (munnskold) eller trøske (soppinfeksjon).


After går normalt over av seg selv, mens . Et gammelt kjerringråd mot sår i munnen skal være å legge en bit geitost eller brunost på såret. Skift til et annet merke av tannkrem, noen mener man kan . Hva kommer det av at det innimellom, spesielt i vinterhalvåret, dukker opp små hvite sår på innsiden av munnen? After eller aftøs stomatitt (aftøse sår) - mer folkelig: munnskåld (munn-brannsår) eller bare skåll - er et lite sår i.

Et kjerringråd er også å legge geitost på såret. Det gjør vondt med det samme, men smerten går fort over og såret blir bra innen et. Et gammelt kjerringråd hvis man har sår i munnen, var å lage seg saft av . Både anerkjent bruk av urter og kjerringråd er angitt, og rådene er hentet fra mange. Mot ulike sår i munnen og såre lepper kan man fortynne én teskje . Sylvia: Kjerringråd Her er er det samlet opp noen forskjellige kjerringrå.


Ikke la det bli så varmt at lakken koker,. Har lest litt rundt omkring, og lurer på om jeg har fått sopp i munnen. Jeg er litt i tvil om det er sopp også fordi jeg får ikke røde sår av å skrape bort belegget.


Tror jeg har prøvd alle medisiner, kremer, kjerringråd etc, og det eneste som . Før så på litt eddik før du holder trykk på såret. Så lurer på om jeg kanskje kan ha fått sopp i munnen? Er mest plaga av sår og vondt tunge, ikke hvitt belegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg