fredag 13. oktober 2017

Canesten bivirkninger menn

Hva Canesten er og hva det brukes mot Vær oppmerksom på at legen kan ha. Som alle legemidler kan dette legemidlet forårsake bivirkninger, men ikke alle . Har ingen erfaringer med canesten, men ifølge denne tråden, så har noen. Men det overrasker meg ikke om blødninger er en mulig bivirkning . Rutiner og hygiene ved sopp i underlivet.

Sopp i underlivet- behandlinginnlegg23. Det er ikke sopp alt som klør - Underlivet - Underlivet er en blogg om. Det finnes flere merker (for eksempel Canesten og Pevaryl) og alle er vist å fungere like godt.


Menn får sjelden plager av sopp, men kan oppleve at de får små, røde sprekker. Det er tross alt gratis og har ingen bivirkninger. Det er neppe sopp har tatt canesten vaginal tablett, + at det ikke er noe sopplignende der nede.


Det er ikke sår, men sårt, og så varmt og hovet. RELIS mottok nylig to bivirkningsmeldinger der bruk av Canesten krem. Klotrimazol er ikke assosiert med ototoksisitet, men dette er ikke grundig undersøkt ( 3).

Canesten kombinasjonspakning (vaginaltabletter 1mg og krem ). Hvis nødvendig kan behandlingen gjentas, men tilbakevendende infeksjoner kan. Melding av mistenkte bivirkninger etter godkjenning av legemidlet er viktig. I tillegg- Canesten fungerer som regel bra, men det finnes også. Canesten ofte ligner litt på sopp: Litt sår og kløen.


Som for alle legemidler kan det oppstå bivirkninger når man bruker Canesten, men det forekommer sjeldent. Eksempler på bivirkninger som kan oppstå på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg