mandag 23. oktober 2017

Hvordan bli kvitt midd

Luft dyna ute i kulden og bli kvitt midden. BLI KVITT MIDD: Mange reagerer allergisk på avføringen midden etterlater seg. Midden med egg og unger finnes blant annet i tepper, madrasser, sengebunn.


Men har du midd er kulde en ypperlig måte å bli kvitt den på. Jeg har hørt at man bør støvsuge madrassen ved sengeskift, men er dette egentlig en effektiv måte å bli kvitt midden på (eller noen av dem), . Norges Astma og Allergiforbund (NAAF) er enig i at midden lever andre steder,. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om . Hvorfor ikke bruke kulda til noe som er fornuftig for inneklimaet? Den beste måten å bli kvitt midden på, er å utsette den for sterk kulde eller varme. Så hvordan kommer egentlig midden i sengen?


Bli kvitt midden helt greier vi ikke, men vi kan heller gjøre leveforholdene vanskeligere for dem. Nå er det blitt slik at jeg ikke lenger kan sove på soverommet. Benytt heller anledningen nå til å bli kvitt småkryp og midd i sengen din!


Reidar Mehl oppdaget selv hvordan, da han for mange år siden . Middfjerner som settes rett i stikkontakten og som sender ut ultralydbølger på 40.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg