torsdag 19. oktober 2017

Fotvorte barn bilder

Omtrent ett av tre barn mellom og år har vorter eller fotvorter. Vorter på føttene, såkalte fotvorter, er smittsomme og ofte smertefulle. Lær mer om fotvortebehandling og fjerning av fotvorter.

Har det dukket opp en liten, hard knute på foten eller kanskje hånden til barnet ditt? Fotvorter oppstår på grunn av en infeksjon av et vortevirus. Som barn hadde jeg store problemer med fotvorter.


Vorter på barn vanligvis går bort på egenhån men de kan være pinlig for barnet, samt at de kan klø.

I noen tilfeller (spesielt fotvorter) kan det bli forårsaket . Har du noe som ligner på bildene under på føttene dine? Derfor ville jeg fortelle hva forskjellen på liktorn og fotvorte egentlig er, sånn at man lettere kan se. Slike vorter forekommer hos 10- av barn i skolealder, og er vanligst fra 12-års-alderen.


Vet du hvilken tilstand personen på bildet har, eller hva som er årsaken til det du ser på . Fotvorter opptrer ofte hos både barn og voksne. Lagt inn bilder oppdatert tekst via helsenorge. Behandling av vorter med Canthacur blir gjort hos barn og noen ganger hos voksne som et alternativ til cryo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg