torsdag 12. oktober 2017

Når blir man kvalm ved graviditet

Hvor langt er man på veg når man blir kvalm, får ømme bryster og andre kjennetegn på at man kan være gravid? Dere som var mye kvalme i ett eller flere svangerskap. Hvorfor blir man kvalm når man er gravid? Hvor raskt startet morgenkvalmen da dere ble gravide.


Det er vanlig å bli kvalm når du er gravid. Kvalme i graviditeten er verst tidlig på dagen for mange og blir derfor kalt . Gravid og lurer på hva som skjer uke for uke i første trimester?

XY-kromosom blir en gutt og XX blir ei​ jente. Man kan få en liten blødning på dette tidspunktet selv om man er gravi uten at det. Det er vanlig å bli kvalm når du er gravid . Er man kvalm gjennom hele graviditeten, eller varierer det fra kvinne til kvinne? Puppene blir så ømme og føles som digre meloner. Gravid › Diverse › MorBufretLignendeGrunnen til at de blir mørkere er litt usikker, men man antar at det muligens gjør.


Faktisk så vet man ikke sikkert hvorfor gravide blir kvalme i svangerskapet. Det blir enklere å stole på at man er gravid når magen begynner å synes og. De fleste blir ikke kvalme før de er 7-uker på vei, og så varer det til ca uke 12-13. Man har ingen sikker forklaring på kvalme og oppkast i svangerskapet, men det er. Dette kan være en trøst når kvalmen står på som verst.


Når jeg har blitt gravid har jeg fått symptomene med en gang! Man kan faktisk bli kvalm i det øyeblikket egget blir befruktet, det ble nemlig jeg! Der er nemlig ikke bare om morgenen man er kvalm. Kvalmen kan dukke opp når som helst, og enkelte er dårlige hele dagen.


En del gravide synes at smaks- og luktesansen blir mer følsom enn den pleier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg