mandag 2. oktober 2017

Paracet smeltetablett barn

Paracet smeltetabletter er et reseptfritt legemiddel som inneholder paracetamol. Til barn under tre år skal smeltetablettene oppløses i en teskje vann eller melk . Smertestillende, febernedsettende smeltetablett for barn fra - år. Paracet smeltetabletter finnes i flere styrker, som sikrer tilpasset dosering til de ulike . Likevel må Paracet smeltetabletter brukes riktig for å oppnå best mulig resultat.


Går over i morsmelk, men virkning på barn som ammes er ikke sannsynlig. Paracetamol 5mg, sakkarinnatrium, mannitol, sorbitol, smaks- og hjelpestoffer.

Paracet smeltetabletter 2mg gir effektiv lindring mot smerter og feber, og kan brukes fra ½ års alderen. Tabletten løses opp i munnen, har en god . Paracet smeltetabletter brukes til kortidsbehandling av feber og lette til moderate smerter, som. Samtidig som vi anbefaler paracetamol når barnet har høy feber og smerter. Paracet smeltetabletter 2mg er effektiv lindring mot smerter og feber, og kan tas av barn fra ½ års alderen.


Paracet inneholder virkestoffet paracetamol, og . Ja, så lenge han er bleiebarn så er det ikke nedverdigende å ligge på stellebordet . Legemidler i praksis - Interessen for smeltetabletter har økt betraktelig de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg