fredag 13. oktober 2017

Fordyce spots behandling

Vi pleier normalt ikke behandle slike talgkjertler. Jeg får ikke sett hvor mange Fordyce spots du har så det er noe vanskelig å bedømme, men . Fordyce spots er vanligst blant unge menn, og blir som regel mindre uttalte med.

Man har forsøkt trikloreddiksyre behandling, COlaser, . Fordyce spots er sm talgkjertler i huden. Jeg lure på om noen vet om hvor jeg kan få behandling for Fordyce spots. Har søkt litt og lest at COlaser og Treatment of Fordyce spots with .

Det er i dag ingen standard behandling for interessante Fordyce, og leger. Når folk først merke av Fordyce spots, vanligvis tror de du er infisert med en seksuelt . TCA) kan være et alternativ for behandling av Fordyce spots som finnes på leppene til vedkommende. Fordyce spots er små og smertefri, litt hevet flekker eller papler. Selv om det er ingen standard behandling for disse stedene, kan en CO2-laser fjerne dem. Fordyce spots er vanligvis flere små, pinhea smertefri, gulaktig eller hvitaktig.


Fordyce spots er helt ufarlig, og de er ikke smittsomme så, ingen behandling er . Hvordan er det med behandling av fordyce spots på penis ved hjelp av CO2-laser i Norge? Er det mulig å få gjennomført en behandling her til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg