tirsdag 31. oktober 2017

Metro senteret lørenskog

På Metro Senter har vi 1varierte og hyggelige butikker og spisesteder. Midt i hjertet av Lørenskog ønsker Metro velkommen til en komplett handelsdestinasjon med sine 1butikker og spisesteder. Kontaktinformasjon for Metro Senter Lørenskog, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Her finner du en komplett oversikt over senterets butikker, spiseplasser og andre. Triaden Lørenskog Storsenter har gratis trådløst nett for alle besøkende og . Var innom senteret i dag og handlet for et par tusen kroner. Metro, med 1butikker og spisesteder i hjertet av Lørenskog.

Få rabattkoder og finn de beste katalogene og tilbudene fra Metro Senter i Lørenskog. Metro Senter ligger midt i hjertet av Lørenskog og tilbyr en komplett shoppingopplevelse med hele 1butikker og spisesteder. Uteparkering Metro Senter Skårer, Solheimsveien 8 14LØRENSKOG, Man - Søn Døgnåpent.


Man-Fre10:- 21:00Lør10:- 19:00SønStengt . Metro (Metrosenteret) ligger i Solheimveien i Lørenskog. Kjøpesenteret Metro er i dag forvaltet av Steen Strøm ASA. Adresse, Bibliotekgata 3 14Lørenskog.


Steen Strøm Metro Senter, Man - Fre: 1000-210 Lør: 0900-190 40. Apotek Metro holder til i Kulturhusgata på Metro-senteret i Lørenskog.

Vårt hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Midt i hjertet av Lørenskog ligger Metro senter med sine 1butikker og spisesteder. Senteret har store moderne og luftige lokaler og 12parkeringsplasser.


Metro senter, Bibliotekgt 14Skårer. Italiensk steinbakt pizza og pasta laget med italienske ingredienser i Lørenskog. Ferskt og god mat i hyggelig og moderne omgivelser i Metro Senter.


Velkommen til Nikita Hair Lørenskog på Metrosenteret! Vi er eksperter på vårt felt og elsker å snakke med deg om ditt hår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg