tirsdag 31. oktober 2017

Feber kjerringråd

Har du feber eller og eller feber smerter i muskler og ledd? Her er et lite enkelt tips til noe som kan være til hjelp. Har fått feber igjen, og skal på jobb i helgen.

Er det noen andre løsninger enn paracet som kan dempe det litt? Noen blir skikkelig syke av å ha feber og får ikke seg nok drikke etc. Feber er et symptom på sykdom og skal helst gå sin gang, men ikke for en hver pris.


Hvis noen har gode kjerringrådmot feber og forkjølelse tas de mot med stor takk.

Drikk dette og feberen skal gi seg etter 1-timer. Kjenner du at en influensa er på vei, har sår hals eller er forkjølet, kan du forsøke disse rådene. Feber vil si kroppstemperatur på 38°C eller høyere målt i endetarmen. Feber er et svært vanlig sykdomstegn, men er ingen selvstendig sykdom. Kjerringråd mot forkjølelse og influensa.


Dette gir dermed mer hardnakkede symptomer som feber, muskel- og leddsmerter, tung hodepine osv. Tenk om jeg hadde vært alenemor uten mulighet for barnevakt. Noen kjerringråd som hjelper mot dette her?


Forum › Termin- og barselklubber › 2010BufretLignende2. Jeg er rådløs - er dagen med høy feber nå. Det funker veldig med ibux mixture, men når virkningen. Feber er en del av kroppens naturlige forsvar mot infeksjoner og er ikke en sykdom i seg selv. Det er ikke alltid hensiktsmessig å ta febernedsettende . Slik unngår du feber og Kleenex-nese, eller i det minste å gå ned for telling.


Naturlig nok har folk prøvd det meste – urtemedisin og kjerringrå overtro og skolemedisin – for å forebygge og. Feber er en reaksjon i kroppen som gjør det lettere å bekjempe basseluskene. Hoste bidrar til å rense luftveiene og holde uhumskheter vekk fra . Hovne mandler kommer ofte av en halsinfeksjon, og feber kan ofte følge. Enkelte av disse tipsene kan være såkalte kjerringrå og mangler . Nesetetthet; Snue og nesesekret; Ansiktssmerter og - trykk som forverres ved framoverbøyning; Redusert luktesans; Feber og . Influensa skyldes et virus som angriper luftveiene og gir uttalte symptomer som høy feber, slapphet, hodepine, muskel- og leddsmerter og hoste.


Feber vil si at kroppstemperaturen, har steget til over 3ºC. Det måtte da finnes et eller annet kjerringråd der ute? Symptomene er da ett eller flere avgrensa områder hvor brystet er hardt og ømt og man kan ha lett feber.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg