torsdag 26. oktober 2017

Boost apotek

Nå kan du bestille apotekvarer over internett, og få varene sendt hjem i posten. Nettbutikken kan tilby et bredt sortiment av apotekprodukter til gode priser. Boots har mer enn 1års erfaring fra apotekdrift og produktutvikling og er i dag et av Europas best kjente merkevarenavn og .

I Boots apotek har vi stor tro på at lett tilgjengelige helsetjenester bidrar til å skape trygghet og kan være med å redde liv. Boots Norge har 1Boots apotek i Norge. Vi har kjedekontor i Nydalen, grossisten Alliance Healthcare på Langhus og multidosefabrikken Farmaka i Askim.


Velkommen til en hyggelig handel hos Boots Apotek.

I våre Boots apotek har vi tatt med oss det beste fra Alliance apotek og det beste fra Boots. En sikker reseptekspedisjon og kvalifisert rådgivning, både innenfor . Boots har mer enn 1års erfaring fra apotekdrift og produktutvikling og er i dag et av verdens best kjente merkenavn. I samarbeid med forskere og spesialister . Hos Boots apotek Havfruen får du en sikker reseptekspedisjon og kvalifisert rådgivning, både innenfor reseptmedisin og . Boots er ledende innen helse og velvære og går foran med spennende konsepter og nye produkter.


I samarbeid med forskere og spesialister innen helse og . Boots har mer enn 1års erfaring med helseprodukter og er i dag et av verdens best kjente merkenavn. Boots sine unike, bestselgende produktserier som No7 . Verdens ledende helse- og velværekonsept! Boots har mer enn 1års erfaring fra apotekdrift og produktutvikling og er i dag et av Europas best . Vi har det meste av apotekervarer som du trenger ved reise, sykdom og annet.


Velkommen til oss for en hyggelig prat og handel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg