fredag 27. oktober 2017

Magesmerter etter måltid

Jeg har lenge vært plaget med magesmerter etter måltid. Da fikk jeg vondt i magen etter enkelte målti gjerne når . Vær sikker på at magesmertene dine ikke er noe mer alvorlig.

Smerten er plutselig og intens, spesielt etter at du har spist noe som . Viser seg med symptomene magesmerter, vekslende avføring, hard mave eller diaré. Symptomene kommer typisk etter måltider eller i forbindelse med stress. Magesmerter er et uspesifikt symptom og opptrer ved alle akutt oppståtte sykdomstilstander i buken.

Måltid kan utløse gallesteinsanfall og pankreatitt. Miltruptur kan oppstå 1–uker etter traumet. Har de siste 5-dagene fått vondt i magen hver gang jeg spiser.


Smerter som kommer og går; Smerter kan komme rett etter målti men ikke nødvendigvis; Sure. Moderne kosthold kan føre til mageplager. Abdominal eller magesmerter etter å ha spist er en svært vanlig tilstand. Hvis du har plager i forbindelse med matinntak i form av smerter under og etter måltidet, skal du heller ikke unnlate å oppsøke lege.


Tilbakevendende (residiverende på fagspråket) magesmerter defineres som smerte som har forekommet tre eller flere ganger i løpet av en 3-måneders periode, . Ble bedre etter det, så tenkte at nå var jeg endelig ferdig!

På onsdag lå det bare å ulmet helt frem til at jeg dristet meg å spise mat . Magesmerter er vanlige, og som regel ufarlige. Professoren mener at fordi skolemedisinen har tatt magesmerter så lite alvorlig,. I en normal mage utvider den øvre delen av magesekken seg etter et måltid. Typiske symptomer ved cøliaki er løse og hyppige avføringer, magesmerter, vekttap og. Magesmerter er et av de vanligste symptomene barn opplever.


Etter et måltid fylles magesekken med mat. I magesekken spaltes maten ved hjelp av enzymer og saltsyre til mindre matpartikler. Jeg er en gutt på år som har lenge vært plaget med magesmerter etter måltid.


Dette er side for kommentarene på kjerringrådet om Magesmerter og mageknip. Er plaget med mye luftsmeter og mageknip etter mat av og til. De vil vanligvis lindres ved inntak av mat og drikke.


Dette fører typisk til en peritonitt (bukhinnebetennelse) med intense magesmerter og stram bukvegg, og er. Dette vil gi kvalme og en følelse av oppfylthet etter måltider. Jeg klarer ikke å stå oppreist etter jeg har spist og noen timer etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg