torsdag 5. oktober 2017

Voks hårfjerning

Bredt utvalg innen hårfjerning og intimbarbering - hårfjerningskrem og andre. Gjennom tidene har mengden ønsket kroppshår på kroppen variert mye og vært sterkt knyttet til motebildet. Mange velger å fjerne mye av kroppshåret sitt ved .

Hårene må klippes ned til ca cm lengde. Lycon voks består kun av de beste råvarer tilgjengelig på markedet. Lycon produserer to hovedgrupper voks til hårfjerning; Strips og strips-fri voks.


Voking og hårfjerning hjemme, Veet har gode løsninger som passer deg.

Lær mer om metoder for hårfjerning hjemme hos oss! Vi har testet barberhøvel, voksing og epilator. HÅRFJERNING: Epilator er blant metodene som er testet. Det er viktig for deg å få en behandler som er dyktig til å vokse for å unngå og minimere inngrodde hår, betennelser og rødhet i huden.


Det finnes mange og ofte feilaktige antagelser når det kommer til voksing. Her har vi prøvd å svare på noen av de slik at du lettere kan skille . Ved hyppig gjentagelse oppnår en jevnere vekstfase, slik at huden er hårløs lengre. Voks Behandlinger Profesjonell fjerning av hår med voks, er en svært effektiv og skånsom metode for å fjerne uønsket hårvekst.


Voksing, hårfjerningskrem, epilering, laser eller hårfjerning med høvel?

Det finnes mange måter å få silkemyke legger, hårfrie armhuler og . Fordelene med voksing er at det tar tid før huden lager ny rot. Håret fungerer slik at det gror i 10dager og hviler i 1dager. INTIMVOKS FOR DAMER, HAR DU ALDRI TATT BRASILIAN ELLER IKKE TATT BRASILIANSK VOKS PÅ OVER MND . Vi bruker en svært god voks, som også viser seg å være super til deg med sensitiv hud.


Hårfjerning med voks er en svært effektiv metode for å fjerne uønsket hårvekst. Voksing vil etter gjentatte behandlinger gjøre hårveksten svakere og mykere, . ELEKTROLYSEHårfjerning på ansikt og hals med VOKS og ELEKTROLYSE. Til elektrolyse brukes BLEND APPARATET med gullnål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg