tirsdag 27. februar 2018

Avvenne smokk

Når og hvordan skal du få barnet til å slutte med smokk, flaske, tutekopp,. Jesper Juul advarer mot å la slik avvenning bli et prestisjeprosjekt, og mener det er . Det kan være greit å la avvenningen gå over ti slik at det ikke skapes noen.

Har du et tips til hvordan du får barnet til å slutte med smokk? Hva skal man gjøre med baby med ENORMT suttebehov? Hvordan avvenne kosesmatting på natt og dagtid og hvordan trøste.


Til dere som prøver å få babyen til å ta smokk:17.

Helse › Tenner og tannhelseBufretLignende4. Finner barnet ditt roen når det bruker smokk eller suger på tommelen? Barn bør slutte med smokk før de er tre år, men det er ofte enklere sagt enn gjort. Enten barnet ditt kaller sin beste venn for smokk, tutt eller sutt - her får du gode . Har ei jente som om et par uker blir år.


Skulle gjerne ha fått henne til å slutte med smokken, men det er ikke så lett. Avvenning smokk - Barn og familieinnlegg31. Smokk - Graviditet, spedbarn og babytideninnlegg13.


Dropp-denne-nar-barnet-er-seks-maneder-107300b.

Lege og professor Jørgen Lous mener barn bør slutte med smokk etter at de. Hun mener det er en fordel å ta avvenningen lenge før den tid. Bør vi avvenne ham med smokken, og hvordan gjør vi i så fall det? Kampen om Smokken - soljebergman - Blogg.


På min eldste datter gikk det som smurt, Jeg tok smokken da hun var 14. Min datter fylte år i mars, og jeg hadde planer om å avvenne henne med smokken. Problemet er at hun sover ikke om hun ikke har smokken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg