tirsdag 20. februar 2018

Hvordan bli kvitt oppblåst mage

Forstoppelse utvider magen, og en enkel måte å bli kvitt det på er å begynne hver morgen. Vann er det beste mot tørste - og oppblåst mage. Og ofte er det vanskelig å vite hvordan man skal ta tak i problemet.


Hva er det egentlig som forårsaker oppblåst mage, og hvordan blir du kvitt det? I noen tilfeller kan det være snakk om matvareallergier eller . Oppblåsthet er et tegn på at du har mye luft i magen.

Se hvordan det kan hjelpe deg mot luft i magen og luftsmerter. Her får du mine beste råd til en flatere mage og hvordan du får. Her er mine beste råd til hvordan du kan bli mindre oppblåst og få en. Jeg håper du har fått noen tips til hva du kan gjøre for å bli kvitt dine mageproblemer. Nærmere sagt oppblåst mage, forstoppelse, rett og slett en kranglete mage.


Les også: Disse matvarene gjør deg oppblåst . Om den oppblåste følelsen kommer med ujevne mellomrom, kan det være at du har spist en matvare magen din tåler dårlig, eller . Cøliaki, forstoppelse, laktoseintoleranse og matvareallergi kan også skape luft og oppblåsthet i magen. SIDE2:) Med riktig mat kan du ende opp med flatere mage.

Noen matvarer gjør deg nemlig mer oppblåst enn annen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg