torsdag 16. mars 2017

Bitt av hund nrk

En mann i tjueårene er bitt av en hund utenfor Kiwi XL på Strømsø. Mannen er kjørt til legevakta for stivkrampesprøyte da han er bitt i leggen og . En jente er bitt i ansiktet av en hund i Bygland.

Jenta er kjørt til sykehus med mindre skader. En sju år gammel jente ble kjørt til sykehus etter å ha blitt bitt i ansiktet av en hund. Hunden som gjekk til angrep på Mats Nakken, har vore aggressiv tidlegare. Aggressiv hund burde ha blitt stoppa før. Ei ung jente skal ha blitt bitt av en hund på Gulskogen stasjon i Drammen.


Ifølge politiet stakk eier og hunden av etterpå. Blodet piplet ut av treningstightsene da en hund beit seg fast i låret til Cecilie Bjønnum under en joggetur. En ni år gammel jente fikk en stor flenge i kinnet, etter at hun ble angrepet av en hund i en park i Oslo. Kalven bar spor av å ha blitt utsatt for angrep fra en hund.


Store og små hunder, jakthunder og sofahunder, hunder med eller uten pels. Hvordan kan representanter for en dyreart . En mann i 20-åra ble bitt i ryggen av en stor hund på Koigen i Hamar ved 21-tida pinseaften og måtte ha legebehandling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg