søndag 11. februar 2018

Myggnett over seng

Utformet for å passe komfortabelt over en enkel seng. Myggnettet kommer med et opphengssett og et forlenget skjørt som kan brettes under madrassen eller . Omkretsen nederst er meter, og nettet dekker over en dobbeltseng.

Nettet kan også draperes som en romantisk himmelseng, og kan brukes året . For svale soverom og behagelig søvn uten myggstikk! Henges opp i taket med krok (selges separat). Lifesystems Micronet Double - Impregnert myggnett Dobbeltseng.

Myggnett til å henge over senga – unngå kløende myggstikk! Opprettet av jente08jente201, May 2021:20. Det følger også med en liten rull med ekstra myggnetting. Det er viktigere å forebygge myggstikk med impregnerte myggnett enn å ta malariamedisiner.


Jeg skal gå til innkjøp av myggnett til å henge over sengen siden jeg skal på tur til malariastrøk. Hvor kjøper jeg, og hvordan impregnerer jeg . Enkelt myggnett som kan tas med på reisen. Myggnett for seng - for bruk inne som ute.

Myggnett tilby beskyttelse mot mygg og andre flygende insekter, og dermed. Et myggnett seng baldakin henger fra taket eller bedposts og er drapert over en . MEN, jeg ønsker å ha myggnetting over senga. Sammenlign tilbud på Friluftsliv myggnett i kategorien Friluftsliv fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar.


Travelsafe myggnett til bruk over sovepose. Sea To Summit myggnett for to personer, med off-center opphengsfeste som gir god plass for overkroppen. Myggnettet er svart for bedre utsyn og leveres med . Bilde av BabyBjörn Light Reiseseng, Sølv - Best i test .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg