mandag 26. februar 2018

Farget hår

Ikke bare er det dyrt å få håret farget eller stripet hos frisøren. Den kjedelige etterveksten gjør at du like gjerne kan opprette Autogiro-avtale med . Det er viktig å skille mellom bleiket hår og farget hår.

Hvis håret ditt er behandlet med både bleiking og farge, bør du vurdere hva du vil ta størst . Det er ingen tvil om at farget hår kan falme fort dersom du ikke tar ekstra godt vare på det. Selv om sommeren kanskje er aller verst for håret, . Du hadde tenkt å friske opp håret ditt og valgte en glansvask eller minikolerasjon, eller du hadde bestemt deg for å virkelig å bli ny og forandret hårfargen.

Ida har farget håret sitt med jevne mellomrom de siste årene, og hadde lyse striper med ettervekst som lå langt fra hennes naturlige hårfarge. Vi synes voksne damer med grått hår er råstilig! Dessverre lar det seg ikke gjøre å gå fra farget til grått hår over natten, selv om du har bestemt . Hvorfor håret ditt ikke bør ha samme farge som da du var 20. Etter flere år med farget hår, er det kanskje vanskelig å se for seg hvordan den naturlige hårfargen ser ut.


Mange legger mye penger i fargebehandling hos frisøren, enten man er blondine, rødhåret eller brunette. Jeg har hatt jenter innom som har farget håret rødt hvor bunnen ble lyserød og lengdene brunrød. Dette skjer på grunn av varm-kald-sone og . Elvital Color-Vive beskyttende balsam med UV-filter er spesielt utviklet til farget hår og striper.

Først må du finne ut hva du ønsker å gjøre med hårfargen din. Skal du friske opp din egen farge eller dekke grå hår, og hvor . Sjekk ut vårt store utvalg av hårprodukter for farget hår. Jeg har lyst til å lysne håret mitt litt og få mer liv i det, så dermed vil jeg ha litt striper.


Skjønner at man må bruke bleking og ikke lys hårfarge for å . Finn og lagre ideer om Farget Hår på Pinterest, verdens idékatalog. Om du har farget håret og det har blitt grønnskjær i håret, kan du bruke en Color Fresh med rødepigmenter for å få bort det grønne skjæret. Velkommen til Europas største kosmetikkforhandler - Douglas.


Stort utvalg av balsam for farget hår, fra eksklusive merker. SIDE2): Å farge håret hjemme er en kunst. Hårets farge, struktur og tykkelse spiller inn når du skal velge farge, og det er lett å gå i fellen og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg