tirsdag 13. februar 2018

Dvitamin tilskudd anbefalinger

Eldre og de som er lite ute i dagslys bør få tilskudd med vitamin D for å oppnå. Kilder: Helsedirektoratet: Anbefalt inntak barn og voksne og Anbefalinger for . Kronikk - Vitamin D er i vinden, og hos norske leger er det entusiasme å spore.

Tran og andre kosttilskudd er ikke med i disse beregningene. Mange av de nyoppdagede helseeffektene av D-vitamin er. Anbefalte daglige inntak ligger på 400–8IE (10–mikrogram) i mange land.


Har du virkelig behov for å ta vitamin Dtilskudd?

Mercol Anbefalte Inntak av Vitamin D for Barn og Ungdom. Vitamin D utfører en rekke oppgaver i kroppen. Vår anbefaling er å ta et tilskudd av aktivt vitamin Di hele vinterhalvåret, dvs. Bruken av vitamin D-tilskudd for å forebygge og behandle en rekke plager.


D som svarer til det anbefalte inntaket (5). For å få nok D-vitamin må de aller fleste av oss ta tilskudd i form av tran, multi-vitaminer eller vitamin. Anbefalinger for vitamin D: Alder Vitamin mikrogram. IU) En rekke land oppjusterer anbefalte døgndoser.


Spedbarn og eldre trenger daglig vitamin D-tilskudd (tran).

Videre anbefalte de at helsemyndighetene snarest mulig bør innføre anbefalinger om vitamin D-tilskudd og blodprøvetesting i befolkningen. Helsedirektoratet økte nylig anbefalingene for inntak av vitamin. Risikoen er størst ved bruk av kosttilskud særlig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg