tirsdag 20. februar 2018

Smokk til spedbarn

Det kan da være fristende å dytte smokken i munnen på babyen. Her er fordelene og ulempene ved bruk av smokk. Bruken av smokk kan føre til at barnet blir sugeforvirret, dersom den blir introdusert tidlig, før ammingen er vel etablert.

De første seks månedene kan det å bruke smokk gi babyen en rekke fordeler. Kvinner som vil amme bør vente med smokk til ammingen er etablert. Det vil si at babyen ikke bør få smokk før den suger godt og øker jevnt i . Barn føler trøst når de får nærhet, og når de får suge.

Noen barn er fornøyde når de har ammet ferdig, mens andre vil suge nesten hele tiden. Smokkbruk blir fra tid til annen gjenstand for heftig diskusjon blant foreldre. Skal man la babyen bruke smokk, eller bør smokker aldri slippe . Svært mange barn bruker og har brukt smokk, og det finnes ingen indikatorer på at smokk er direkte helsefarlig. Du kan nok med fordel kutte ut sukkeret dersom du synes det er vanskelig å begrense inntaket, men du skal ikke sulte deg. Enten du kaller den tåtesmokk, sutt, tutt eller tytt, så gir smokken god trøst til.


De første seks månedene kan det å bruke smokk gi en rekke fordeler. I dag tar jeg opp det store smokke spørsmålet. Jeg har skjønt etter at jeg fikk barn at spørsmålet om barnet bruker smokk eller ikke er veldig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg