torsdag 15. februar 2018

Halsbrann tabletter

I utgangspunktet er ikke halsbrann og sure oppstøt farlig, bare ubehagelig og de fleste av oss opplever slike plager fra tid. BufretLignendeHalsbrann (dyspepsi) og sure oppstøt (refluks) skyldes at magesyre kommer opp i spiserøret og oppleves gjerne som en sviende smerte bak brystbenet. De fleste gravide har kjent følelsen av sure oppstøt og halsbrann når magen presser.

Perioder fylt med fet mat og mye alkohol kan føre til halsbrann eller sure oppstøt. Opplever man halsbrann av og til, kan reseptfrie midler hjelpe mot plagene. Halsbrann kjennetegnes gjerne som svie bak brystbenet.


Syresekresjonshemmende tabletter mot sure oppstøt og halsbrann av typen H2-blokkere. Syresekresjonshemmende tablett mot sure oppstøt og halsbrann av typen H2-blokkere. Zantac brukes mot sure oppstøt og halsbrann og virker . Har hatt veldig mye halsbrann de seneste åra, og den reseptfrie tyggetabletten Novalucid funker ganske . Er du en av dem som benytter syrenøytraliserende eller syrehemmende medisin og får halsbrann eller magesmerter igjen så snart du slutter . Halsbrann oppstår oftere om sommeren fordi folk skal kose seg litt ekstra i ferien. Vi griller, spiser fetere og mer krydret mat, og drikker gjerne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg