tirsdag 6. februar 2018

Hva er årsaken til influensa

Influensa opptrer i epidemier og forekommer hyppigst i vintermånedene. Det finnes flere typer av sesonginfluensa, men influensa A-virus og influensa B-virus er dem vi kjenner fra epidemiene i . Influensa, ofte kalt influensa, er en type virusinfeksjon som forårsaker en person til å føle seg febrilsk, hoste, erfaring smerter i kroppen og hodet, og føler .

Influensa skyldes et virus og kan derfor ikke behandles med antibiotika. Alle som har et svekket immunsystem av en eller annen årsak. Influensa, infeksjonssykdom som forårsakes av influensavirus (Myxovirus influenzae). Sykdommen opptrer vanligvis i epidemier, og navn som .

Influensa skyldes et virus som angriper luftveiene og gir uttalte symptomer som høy feber, slapphet, hodepine,. Hva er egentlig forskjellen på influensa og forkjølelse? I Norge er influensa vanligst i perioden fra desember til april, og er en vanlig årsak til akutt sykdom. Hva er symptomene på influensa og hvor lenge varer sykdommen? Spørsmål og svar om årsaker, symptomer, varighet, diagnostisering og . Magen influensa, eller gastroenteritt, er forårsaket av en rekke forskjellige viruser som kan komme inn i kroppen.


Mytene om influensa og forkjølelse sirkulerer raskt i vinterkulden, akkurat som sykdommene selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg