mandag 26. februar 2018

Kyssesyken engelsk

Noen som vet hva kyssesyken heter på engelsk? Skal på Engelsk intervju i morgen og har fått kyssesyken, men vet ikke hva det betyr på . Er det noen som aner hva Kyssesyken er paa Engelsk. Mononukleose, også kalt infeksiøs mononukleose (Latin: mononucleosis infectiosa), kjertelfeber, monocyttangina eller kyssesyke, er en akutt virusinfeksjon . Jeg tror det bare er vi i Norge som kaller det for kyssesyken. Det er det sannsynligvis på Engelsk også, kanskje skrevet mononucleosis.


Kyssesyke heter mononucleosis på engelsk.

Kyssesyke (mononukleose) er en virusinfeksjon som hovedsaklig rammer ungdom og kan gi kraftig nedsatt allmenntilstand og mild leverbetennelse. Ordbok, leksikon og søkemotor: Se definisjon av kyssesyke, oversetting av. Kyssesyken kjennetegnes av vond hals, hovne mandler, hovne lymfekjertler i halsen, feber og slapphet og konsentrasjonsproblemer.


Etter kyssesyke er det mange som får tretthet i en periode, men når plagene varer. På engelsk kalles dette ofte for Chronic Fatigue Syndrome. Se alt av engelsk fotball direkte — Klikk her. Martin Fourcade (25) har vært de norske skiskytterguttas store nemesis de siste sesongene, men . Paracetamol kontraindisert ved kyssesyke? SPØRSMÅLEn pasient med kyssesyke har fått forskrevet Brufen (ibuprofen) mikstur som . To start page for Nasjonal digital læringsarena.


Typisk meg å få kyssesyken rett før muntig eksamen og korpstur! Jeg skulle egentlig ha engelsk muntlig eksamen i går, men siden jeg ikke er i . ENGELSK: Pale purple coneflower, Pale coneflower, Pale Echinacea. Hold eller sting (stitch på engelsk) er en avgrenset smerte som vanligvis er lokalisert i siden, like under ribbena. Det er noen ganger ledsaget av en borende . Ei på rommet fikk påvist kyssesyken, men de ville ikke teste oss. Da Kristin Åsrønning Broen fikk nedsatt immunforsvar etter kyssesyken, valgte hun behandling med refleksologi.


Mesterskapsdrømmen ble igjen ødelagt av sykdom. Johan Kjølstad (27) merker at immunforsvaret har fått seg en knekk etter kyssesyken han . Etter én måned i ro kan Johan Kjølstad endelig trene igjen. Han tror ikke sykdomsavbrekket vil påvirke OL. Og at han er tilbake på topp etter kyssesyken som spolerte store deler av oppkjøringen hans. Noen har også tidligere hatt mononukleose (kyssesyke), uten at der kan.


En engelsk undersøkelse antyder at dersom man har vært inaktiv . SVAR: Hei På engelsk brukes uttrykket periode om mensen (uttales sånn ca. piriåod), så du kan f. I'm having my periode hvis noen lurer på hvorfor du . Epstein-Barr-virus (virus som forårsaker kyssesyken); ECT electroconvulsive. Jeg åpnet og søkte på utmattelse kyssesyken. Justine Henin-Hardenne, frykter at hun har blitt rammet av kyssesyken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg