mandag 5. februar 2018

Baby som hoster

Små barn puster mest gjennom nesen, og derfor er det slitsomt for dem å bli forkjølet. En forkjølelse kan også utvikle seg til ørebetennelse, astma eller falsk . Hoste er svært vanlig hos barn, men det er ikke vanlig hos spedbarn.

Hoste er oftest ufarlig og skal ikke behandles. Hoste er et vanlig symptom på flere luftveisinfeksjoner. Her får du råd om hva du kan gjøre for å hjelpe barnet ditt og når du bør søke lege.


Lær om de vanligste typene hoste barnet kan ha.

Er det normalt at spedbarn ned i ukers alder hoster? Det gjør min, håper virkelig ikke han er i ferd med å bli syk, eller smittet av oss andre. Han hoster og hoster til han brekker seginnlegg25. Foreldre › Barn › Barnehelse › Slik lindrer du barnets hosteBufret17. Hoste hos barn kan skyldes blant annet bronkitt, forkjølelse eller astma.


Tørrhoste er kanskje den formen for hoste man bør være mest på vakt for,. AnonymforuStakkars lille gutten min som bare er uker gammel har begynt å hoste skikkelig stygt. Hoster så han brekker seg, råd trengs - Anonymforum7.


Hoste hos baby på mnd - Småtroll 0-år21.

Normalt å hoste i ukesvis - Familieverden. Helse › Sykdom og symptomer › SymptomerBufretLignendeGår barnet rundt med en irriterende hoste? Ifølge lege Hanne May Hetland er det helt normalt at barn hoster i seks til åtte uker etter en virusinfeksjon.


For foreldre kan det være fortvilende å høre at barnet ditt er plaget av kraftig hoste. Hoste blant barn er imidlertid svært vanlig, og er heldigvis .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg