tirsdag 18. august 2015

Baby grønn diare

Jenta mi på mnd har hatt diare i to uker. Annenhver time eller oftere kommer det (rikelig) grønn, flytende avføring. Da blir bæsjen løsere, grønnlig og slimete, og babyen er gjerne mer urolig.

Småtroll 0-år: Mini har plutselig begynt å ha hyppig grønn avføring. Baby mnd - grønn avføring og ofte - diare. Grønn avføring(sorry:)) noe jeg har spist eller mme sin.


Helse › Sykdom og symptomer › SymptomerBufretLignendeDiaré er svært vanlig i forbindelse med mage-tarm-infeksjoner.

Når diareen vedvarer i mer enn et par uker, snakker vi om langvarig diaré, eller kronisk diaré. Plonkeliten har hatt masse bæsjebleier det siste døgnet (vanligvis er det bare én i døgnet), og den siste var veldig grønn og flytende. Barn kan ofte få små mageproblemer, og noen ganger følger diaré med. Oppkast som følger diaré, som varer i mer enn åtte timer; Høy . Siden mandag har han hatt grønn eller lysebrun diare etter hver gang gang han har. Er det normalt at en baby på snart mnd.


Ofte vil barnet også kaste opp og ha feber. Diare er også en av kroppens måter å fjerne noe uønsket på. Lillegutten (mnd) min har hatt grønn avføring det siste døgnet.

Etter 2-døgn begynner avføringen å gå over til å bli brunlig, eller brungrønn, i fargen og den blir. Diaré hos spedbarn er derimot mer som illeluktende, misfarget vann og sammen med. Grønnsvart, gul eller grønn avføring kan være helt normalt hos små barn.


Det er helt normalt, så du behøver ikke bekymre deg for at babyen har diaré. Formelk er den melken som kommer først når babyen dier, denne inneholder mer. Og det er ofte veldig grønn og slimete bæsj! Hvis du ammer, kan grønn avføring være et tegn på at babyen har fått i seg lite av den feteste melka.


Det er noe som får frem de høyeste gledestoppene og . Barns avføringsmønster varierer, og kriteriet for normal avføring (konsistens og antall tømninger) er derfor barnets premorbide . Mange foreldre blir engstelige når barnets avføring ikke er normal, når den for eksempel er påfallende løs og barnet må hyppig på do. Da storebroren var mnd hadde han en kraftig omgang med grønn diare, og Idoform hjalp så godt, men han var jo en større baby, da. Diaré hos barn går som regel over i løpet av en uke, men kan føre til at barnet.


Hvis babyen fortsatt er tørst eller har mye diaré, gi ekstra væske, som vann eller . Ved diaré forsvinner mye væske raskt, og det er viktig å erstatte væsketapet for å forhindre uttørring (dehydrering).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg