onsdag 19. august 2015

Vaksine hepatitt c

Hepatitt C er en virussykdom som hos 70- av de smittede kan få et kronisk forløp der en del utvikler en kronisk. Mange virus kan gi leverbetennelse, og de viktigste er hepatitt B- og C-viruset. Her finner du spørsmål og svar om disse to virusene.

Kloramin fås i liter flasker i Apotek1. Blodgivere testes alltid for hepatitt C, og bærere får ikke gi blod. De vanligste er hepatitt A-virus, hepatitt B-virus og hepatitt C-virus. I noen tilfeller vil legen anbefale pasienter med hepatitt C å ta vaksiner som beskytter mot hepatitt A og hepatitt B.

Hvis du allerede er smittet av disse virusene, . Hepatitt C-infeksjon kan skade leveren og gi leverbetennelse. I noen tilfeller vil legen anbefale pasienter med hepatitt C å ta vaksiner som beskytter mot . Det finnes legemidler som kan kurere hepatitt C-infeksjon og forhindrer . Behandlingen av kronisk hepatitt C har imidlertid gjennomgått store forbedringer, og i dag vil . Hepatitt C skyldes et virus som kalles hepatitt C virus. Dessverre finnes det enda ingen vaksine mot hepatitt C. Hepatitt C smitter via blo men i liten grad ved seksuell kontakt. Det fins ingen forebyggende vaksine mot hepatitt C, slik det gjør mot A og B. I Norge er det hepatitt C som utgjør størstedelen av antall hepatitt tilfeller. Det finnes ingen vaksine mot hepatitt C, men sykdommen kan kureres med medisiner.


B og hepatitt C kan gi kroniske infeksjoner, som igjen kan gi leversvikt, leverkreft, og død. Gå til Immunglobulin og vaksinasjon mot hepatitt C. Hepatitt C-virus (HCV) er et RNA-virus i gruppen hepatittvirus som ved infeksjon fører til hepatitt (leverbetennelse). Immunologi: Tre prosent av verdens befolkning er i dag smittet av hepatitt C. Viruset skjuler seg i leveren og kan føre til skrumplever og . Veien fram er nok lang, men den første vaksinen mot Hepatitt C er nå i utvikling fase.


Bionor Pharma ASA er et av mange selskaper som forsker på vaksine for . Før langtidsopphold i slike land kan det gis vaksine. Den nye patentsøknaden skal styrke den generelle beskyttelsen av selskapets peptidbaserte vaksiner, og omfatter i tillegg . Kanskje kan hester brukes til å utvikle en vaksine mot hepatitt C. Det finnes ingen vaksine mot hepatitt C ettersom det er vanskelig å fremstille på grunn av virusets store evne til å endre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg