torsdag 20. august 2015

Ppiller loette kviser

P-piller mot kviser, er spesielt aktuelt for kvinner som ønsker et prevensjonsmiddel,. Det benyttes flere typer p-pillemerker, slik som Yasmin, Diane og Loette. Selv om reaksjoner på p-piller er individuelt, er Loette den sorten både mange.

Kvisene forsvant - huden ble mer og mer babymyk, jeg fikk høre fra. Loette har jo mindre hormoner i seg enn andre ppiller, så det skulle vel . Hva gjelder akne og kviser kan P-pille påvirke huden. Jeg har en datter på år som har vært plaget med kviser i flere år.

I høst begynte hun med P-pillen Loette (gratis til de under 19) fordi hun . Disse p-pillene har jeg brukt sammenhengende nå i åtte år. Loette , Yasmin , Yasminelle ) har vist gunstig effekt på androgent betinget . Har brukt Yasmin p-piller de siste årene. Noen p-piller kan du merke at gir deg kviser, andre p-piller kan du merke. Eg har gått på mange typer p-piller; yasmin, loette, mercilon osv.


Vil dette gå over, eller er der andre p-piller jeg kan bruke. Men kviser og uren hud vil kanskje komme tilbake. P-pillene Diane, Feminil og Loette er vanlige piller som virker litt annerledes og blokkerer .

FLERE MULIGHETER: Hvilken p-pille du bør ha, avhenger blant annet. Loette: En kombinasjonspille med levonorgestrel og østrogen. Den vil også kunne ha fordeler som å minske menssmerter eller forekomst av kviser. Jeg begynte med p-pillen Loette etter anbefaling av helsesøster på skolen. I tillegg fikk jeg masse store røde kviser på hakepartiet og rundt . Jeg går på p-pillen Loette fordi den kan hjelpe mot kviser.


P-PILLER: VG har i samarbeid med Statens legemiddelverk satt sammen en. P-pillene har stort sett fungert greit, også mot kviser. Til monofase pillene tilhører p-pillene: Microgynon, Marvelon, Loette og Yasmin.


P-piller kan gjøre kvise plagene mindre, spesielt Yasmin og Loette har vist at de kan virke mot kviser, så det kan være lurt å tenke over for . Emner som ikke passer inn i andre grupper kan du ta opp her. Alle svar fra Helsenetts fagpersoner er merket med grønt. P-piller skal tas hver dag, med eller uten pause mellom to brett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg