fredag 7. august 2015

Diare og magesmerter

Når det gjelder kroniske magesmerter, legger vi stor vekt på tilstedeværelsen av. Typisk for akutt mage-og tarminfeksjon er oppkast, diare, magesmerter og feber. Nøyaktig hvilken bakterie, virus eller parasitt som er årsaken til .

Diaré (ofte med magesmerter og oppkast) skyldes gjerne at det er spist mat som er forurenset med bakterier. Forurensningen oppstår spesielt ved utilstrekkelig . MAGESMERTER: Sliter du ofte med en kranglete mage? NO: Mageknip, luft i magen, forstoppelse, diaré og smerter – vi har alle opplevd det, . Diaré er løs og hyppig avføring, og skyldes svært ofte virus eller bakterieinfeksjon i. Langvarig og tilbakevendende diaré, mageknip og problemer med å fordøye fet mat.


Ca av alle sykebesøk dreier seg om akutte magesmerter. Irritabel tarm er en forstyrrelse i tarmens funksjon kjennetegnet av magesmerter, ubehag, oppblåsthet og forstyrret avføringsmønster med diaré eller forstoppelse . Magesmerter er et uspesifikt symptom og opptrer ved alle akutt oppståtte. Gastroenteritt eller inflammatorisk tarmsykdom.


Diaré er hyppig, løs og vannaktig avføring. Ved matforgiftning får man ofte magesmerter og oppkast i tillegg til diaré. Når man har diaré klarer ikke tarmen å suge .

Diaré går som oftest over av seg selv etter noen dager. Oppkast og magesmerter er vanlig, det samme er tørste. De vanligste symptomene er diare og magesmerter.


Legemidler kan holde symptomene i sjakk, men mange trenger også kirurgisk behandling. I tillegg til hyppig og løs avføring, er det ved akutt diaré vanlig med oppkast, magesmerter, tørste og dårlig matlyst. Det oppstår ubalanse i bakteriefloraen i tarmen, og dette kan gi både diaré og magesmerter. Turistdiaré smitter som regel via forurenset bade- . Akutte magesmerter kan beskrives som enten skjærende, som knip, som verkende, murrende eller stikkende. Fryktelige magesmerter, feber kvalme og diare.


Titralac ( syrenøytraliserende) hjalp på magesmertene som var nesten uutholdelige. Kan også finnes i vannkilder som ikke er kloret. Vanlige smittekilder er rå kylling og upasteurisert melk.


Smitte fører til diaré, feber, magesmerter . Dagbladet God torsdag:) Oppblåsthet, forstoppelse, diaré og magesmerter. Det anslås at en av fem sliter med smerter og plager i magen. Magesmerter eller mageknip kan kureres ved hjelp av et veldig kjent krydder.


Det blir noen ganger verre, jeg spydde av pepper og hadde diare i to dager. Jeg har hatt vondt i magen i noen dager, øverst i mellomgulvet. Igår kveld så fikk jeg diare, og det har jeg hatt siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg