torsdag 6. august 2015

Jordnøttolje hår

Vask med sjampo, skyll ut, og gni så olivenolje inn i håret. Jeg smurte faktisk både håret og hodebunnen med oljen og lot den sitte i som et. Jordnøttoljen trekker noe mer langsomt inn i huden enn hva .

Trenger du kjerringrå tips og hjelp om hår, håravfall, fett hår, tørt hår,. Jordnøttolje er kanskje ikke vanlig i husholdningen idag, men den skal hjelpe mot flass. Du vil oppdage hvor lett det er å ha vakkert hår og strålende hud uten å måtte bruke masse penger på dyre sjampoer og kremer.


Apro Jordnøttolje trenger langsomt inn i huden og kan derfor være bra til hånd- og kroppsvask, etter soling og i badevannet. A-PRO Jordnøttolje tilfører huden naturlig fettstoff og trenger langsomt inn i huden. Jordnøttolje inneholder betydelige mengder linolsyre og andre essensielle . Kan være brukes til å: Hårkur; Tørr hud i ansiktet; Tørr hud på kroppen; Fotbad; Eksem og kløe. Kjøp Jordnøttolje 1ml hos Vitusapotek.


Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Bruk rikelig med jordnøttolje og massér håret grundig. Gjenta vask med flytende grønnsåpe og skyll godt til håret er rent.


Jordnøttolje smaker pikant av peanøtter og blir ofte brukt i asiatiske retter. Jordnøttolje kan tåle meget høye temperaturer, derfor er det en velegnet steke- og frityrolje.

Oljen kan også brukes i smoothies og hjemmelaget. Dette er en glimrende kur for tørt og livløst hår og oljen gir en silkeaktig. Jordnøttolje tilfører huden naturlig fettstoff og trenger langsomt inn i . Jordnøttolje er en vegetabilsk olje som brukes ved tørr hud. For min tippoldemor hadde visstnok minimalt med rynker da hun ble gammel.


Hun klappet inn huden med litt jordnøttolje hver eneste dag, . Men må man uansett ikke ha ganske mørke hår for at sånt skal funke? Jeg kjøpte altså renset jordnøttolje på apoteket. Hei, Jeg nærmer meg slutten av svangerskapet (uke 36) og vil gjerne forebygge revning under fødselen.


Ofte er det hår og fett som har satt seg fast, og da er nok ikke eddik tingen. Ta rikelig med matolje eller jordnøttolje og masser godt inn. Ta i flytende grønnsåpe og masser til det skummer godt.


TIPS: Når du kjøper jordnøttolje på apoteket, så be om å få en av de store. KjerringrådStikkord hår, tørtLegg igjen en kommentar til Tørt hår .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg