mandag 31. august 2015

Sluttet å røyke

Det vil alltid gi en positiv helseeffekt for både deg og de rundt deg, at du stumper røyken. Det kan være nyttig å prøve flere metoder når man skal slutte å røyke. Her er ti gode tips for å klare å slutte å røyke.

Hvis du er en av dem som tenker at det å slutte å røyke ikke egentlig vil bedre helsen din så mye, vil du kanskje bli overrasket over å få vite hvor . Røykeslutt vil hjelpe deg som ønsker å slutte å røyke til et røykfritt liv. Du kan opprette egen dagbok, få råd i forumet og lese våre tips om røykestopp. Hvis du er avhengig av røyk, men ønsker å slutte, så finner du en rekke tips til røykeslutt her.

Vi fokuserer på de tre delene av avvenningsprosessen. Sett en dato, helst en vanlig hverdag, for når du skal slutte å røyke. Da vil du stå sterkere rustet til belastningen.


Hvis du er en av dem som tenker at det å slutte å røyke ikke egentlig bedrer helsen din så mye, vil du kanskje bli overrasket over å få vite hvor . Sluttet å røyke i går den november 2008. Jeg slutter pga at jeg har diabetes og røykte 15-stk om . Det er ingen kunst å slutte å røyke - utfordringen er å ikke begynne igjen! For å kutte ut røyken for godt må du overvinne to ting - kroppens fysiske avhengighet av . Husk at det aldri er for sent å slutte å røyke. Det vil alltid gi en positiv helseeffekt både for deg og de rundt deg at du stumper røyken, sier Hilde . Side av - dere som har sluttet å røyke. Dette er dagen for å tenke gjennom grunnene til at du vil slutte å røyke.


Har du lyst til å slutte å røyke, men sliter med å finne motivasjonen? Helsedirektoratet gir deg fem gode tips som gjør det enklere å stumpe røyken for godt. KUTTER RØYKEN: Redd for å gå opp i vekt ved å slutte å røyke? Helsefordelene ved røykeslutt overvinner noen ekstra kilo på kroppen.


Signe Tynning var forberedt på å gå gjennom en sorgprosess når hun sluttet å røyke. To år senere er den populære programlederen fortsatt . Kurt Nilsen (38), en av landets mest populære artister, er også kjent for å være glad i en fest og røyke som en skorstein en kald vinterdag. Leste boken Endelig ikke-røyker, Allen Carr. Hadde ikke noe tro på det i det hele tatt men en veldig god venn av meg insisterte på at jeg skulle prøve den etter . Til deg som nylig har sluttet å røyke: Fortell oss hvordan du synes det går!


Har du tenkt å slutte med snus eller røyk? Dette er en app for deg som vil slutte å røyke eller snuse, og den fungerer som din personlige hjelper og motivator.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg