mandag 24. august 2015

Hva kan man spise når man er gravid

Visste du for eksempel at du trygt kan spise sushi, men at du bør unngå. Er det farlig å ha katt når man er gravid? Når du er gravid er det viktig å spise sunt og variert, slik at du får i deg alle.

Det er bare noen få matvarer som kan inneholde mikroorganismer eller stoffer som kan. Rådene om hva du bør og ikke bør spise, finner du under fanen Mer om. Kan gravide spise spekemat dersom man fryser ned kjøttet først?


Når du er gravi er et sunt og variert kosthold viktig.

Du trenger ikke nødvendigvis mer kalorier, men flere vitaminer og mineraler. Gravide kvinner kan i all hovedsak få de samme kostrådene som resten av. Likevel er det ikke tilrådelig å slanke seg når man er gravid.


Usikker på hva du kan spise når du er gravid? Stort sett kan du leve som før, men noen forholdsregler er det viktig å ta: . Som gravid kan du ikke putte i deg hva som helst. Og man har ikke bare seg selv å ta hensyn til.


Og siden jernbehovet øker når du er gravi bør du merke deg at grove kornprodukter er en . Når du er gravid kan du spise mye av den samme maten som før, men noen.

Gravide mottar masse informasjon om hva slags mat de bør spise, og hva de ikke . Men de aller fleste vordende foreldre vil beskytte barnet sitt for alt som kan. Gravide kan spise alle typer kjøtt dersom det er gjennomstekt eller . Fet fisk og nøtter kan forhindre allergiutvikling hos barnet ditt. Høsten er en flott tid å være gravid på, hvertfall om man skal tro norske og . Det finnes mange råd og myter til hva man kan spise når man er gravid. Men rådene fra velmenende bestemødre eller diskusjonsforum på nett .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg