tirsdag 18. august 2015

Brennkopper underlivet

Det er høyst usannsynlig at brennkopper skulle ha ført til en infeksjon. Du står videre på penicillin nå mot brennkopp ”bakterier”,. Brennkopper rammer oftest barn, og er veldig smittsomt når man har fuktige blemmer.

Herpes og brennkopper kan til forveksling være ganske like. Brennkopper (impetigo) er en infeksjon som skyldes en bakterie og ikke et virus som ved vannkopper. Den vanligste bakterien er staphylococcus aureus, også . Informasjon om rsak, utredning og behandling av utslett i underlivet.

Brennkopper (impetigo) er væskefylte blemmer eller sår i huden som skyldes infeksjon med bakterier. Brennkopper smitter lett og barn bør holdes . Brennkopper kan også oppstå i hudområder med eksem, herpes,. Så i januar fikk hun det tilbake, men det var da i HELE underlivet!


Jeg har tidligere hatt brennkopper, men da i armhulen og litt på armen. Hvordan kan man med sikkerhet vite at man har brennkopper og ikke herpes i underlivet? Brennkopper er en overflatisk betennelse i huden forårsaket av bakterier. Sykdommen har et typisk utseende med sår med gulaktig skorpe som det kan renne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg