tirsdag 18. august 2015

Sopp i vagina

Et vanlig symptom på sopp i underlivet er utflod. Området utenfor skjeden kan også føles sårt og klø. Underlivssopp forsvinner vanligvis med behandling.


Soppinfeksjon (candida vaginitt) i skjeden forårsakes av soppen Candida albicans. Plagene er svie og kløe i skjeden, og det er oftest tykk, hvit utflod. Soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig og de fleste kvinner vil oppleve å få en slik infeksjon en eller flere ganger i løpet av livet.


Vivag Balanse vaginalkapslerSoppinfeksjon: Alt du bør vite om underlivssopp - Lommelegen.

Mer enn halvparten av alle kvinner opplever soppinfeksjon i skjeden i løpet av livet. Soppinfeksjoner oppstår oftest hvis likevekten i den vanlige bakteriefloraen i skjeden forstyrres. Da får sopporganismen gode vekstbetingelser. Jeg har vært plaget med soppinfeksjon i skjeden og har prøvd både en kur med Canesten og en kur med Diflucan kapsel til meg og min . Trodde du at det finnes vanlige årsaker til sopp i underlivet?


Sopp (spesielt Candida albicans) er normalt til stede i skjeden i små mengder. Får den gode vekstvilkår kan den formere seg raskt og gi . Underlivssopp er vanligvis enkel å behandle, men noen kvinner sliter med tilbakevendende soppinfeksjon. Feil PH er ofte det som gjør at man får sopp i underlivet.

Her er det noen kjerringråd som skal være til hjelp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg