fredag 14. august 2015

Clearblue fertilitetsmonitor testpinner

Clearblue Fertilitetsmonitor er den mest avanserte metoden til hjemmebruk,. Hvilke testpinner du kan bruke med Clearblue Fertilitetsmonitor. Kjøp Clearblue fertilitetsmonitor på Billige-Tester.

Testpinner til Clearblue ADVANCED fertilitetsmonitor, st. Testpinner til Clearblue ADVANCED fertilitetsmonitor stk. Kjøp Clearblue Testpinner Fertilitetsmonitor 20+tester hos Vitusapotek. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre .

Testpinner til Clearblue Fertilitetsmonitor. Til hver syklus brukes testpinner hvis menstruasjonen er regelmessig. Clearblue Fertilitetsmonitor er en håndholdt monitor som er utformet for bruk med Clearblue. Fertilitetsmonitor-testpinner (selges separat).


Testpinnene passer til både Clearblue Advanced fertilitetsmonitor og Clearblue fertilitetsmonitor. Brukes til å teste når sjansen er størst for å bli gravid. Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor inkl.


Clearblue ADVANCED Fertilitetsmonitor – Bevist å nesten fordoble sjansen for befruktning. Clearblue testpinner for ADVANCED Fertilitetsmonitor.

Clearblue testpinner brukes sammen med Clearblue ADVANCED fertilitetsmonitor (kjøpes separat). Her har jeg brukt mange testpinner ser jeg i forhold til dere andre. Kanskje det er sånn når man har noe uregelmessigheter. Har trofast satt inn testpinner i dager nå og venter på at det skal bli felter med det egget på toppen i monitorvinduet.


Jeg har kjøpt meg clearblue fertilitetsmonitor på finn og skulle kjøpe meg testpinner. Etter å ha prøvd å resette monitoren med en testpinne (ubrukt tilstand), . Clearblue testpinner fertilitet passer til Clearblue Fertilitetsmonitor (varenummer 835156). Ingen andre testpinner kan brukes sammen med monitoren.


Testpinner til testing av fertilitet eller graviditet. Bare disse testene kan brukes på Clearblue Advanced fertilitetsmonitor. Clearblue fertilitetsmonitor testpinner fra kr 500. Vi har nå Clearblue fertilitetsmonitor testpinner fra Finn.


Da må man også kjøpe en pakke med testpinner til kr 26-. Anbefaler også Clearblue Fertilitetsmonitor for å kartlegge eggløsning. Bildene: Clearblue Fertilitetsmonitor Advanced (venstre) og pakke med eggløsningstester og 4. Husk å bestille testpinner sammen med fertilitetsmonitoren.


Clearblue Testpinner Fertilitetsmonitor til testing av fertilitet eller graviditet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg