fredag 28. august 2015

A vitamin krem

Ifølge reklamene kan en krem tilføre fuktighet, øke elastisiteten, stimulere. A-vitamin, ofte kalt retinylpalmitat og retinol, som øker hudens . Retinol er en form av A-vitamin, men det skilles mellom.

Er kremen merket med Retinol på ingredienslisten bør du søke veiledning av en . Medisinsk forskning viser at det kun er vitamin-A syre som kan reparere. Dermal Replenishment er en ekstra fuktighetsgivende nattkrem som inngår i. Kan noen anbefale en god krem som inneholder mye a-vitaminsyre? Jeg har brukt a-vitamin kremen fra Beaute Pacifique en stund nå.


RYNKER AV A-VITAMIN KREM - ZO SKINinnlegg19. Det GÅR an å gjøre noe - oppsøk en hudlege som kan gi deg den eneste rynkekremen som er effektiv, nemlig 'A-vitamin syrekrem. Stoffet brukes i behandling av mild til moderat akne og på hud som har blitt skadet av overdreven soleksponering.


Men vi vet at vitamin A-syre har effekt, mens vitamin A ikke har det. Om vitamin A-krem klarer å trenge gjennom huden og omgjøres til vitamin . Basert på jojobaolje, sheasmør, makedamianøttolje og vitamin A; Delisan A-vitamin krem er god for hele familien; Spesielt laget for tørr og sart .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg