torsdag 13. august 2015

Lære å gå vogn

Gåvogner er det perfekte hjelpemiddelet til små barn som lærer seg å gå. Med en skikkelig gåvogn lærer barnet å holde balansen slik at det tør å ta sine første . Vi tilbyr et stort utvalg av barneleker fra kjente varemerker.

Lærer barnet å gå for tidlig, går det ut over denne. Et barn som løper av gårde med en Briovogn eller gåstol foran seg, går ofte bare på tå og har . Lær-å-gå - Baby - Kategorier - extra-leker. Barna er raskt i bevegelse, og hos oss finner du gå-vogner og biler i ulikt design til.

Mickis lær å gå vogn i klassiske farger gir en stabil og sikker støtte ved barnets første skritt. Den har hjul som kan bremses og håndtak som kan . BRIO lær å gå-vogn Den klassiske BRIO gåvognen i tre. For de fleste foreldre er det en fantastisk dag når barnet begynner å gå med en gåvogn. Og barnets smil vitner om at det også er morsomt for de små selv.


Med en lær å gå vogn eller lær å gå bil oppmuntres barnet fra å krabbe eller krype til å reise seg og lære å gå. Vi har et stort utvalg av ulike gå-vogner og . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. BRIO Lær-å-gå-vogn - Viser prisutvikling.

Det finnes også Priser fra butikker og omtaler. Sammenlign Lær-å-gå-vogner side ved side. Sammenlign priser på Kids Concept Lær-å-gå-vogn. Sammenlign priser på Micki Classic Lær-å-gå-vogn.


IKEA - MULA, Lære-å-gå-vogn, , Å gå selv trener opp bl. Hjulene kan stilles inn til å rulle tungt eller lett, avhengig av hvor mye støtte . Gå-vogn i klassiske farger som gir støtte og hjelp når barnet skal lære seg å gå. Hjulene er bremsbare og håndtaket kan justeres, slik at vognen . Klassisk lær-å-gå vogn med justerbar bøyle og hastighet.


Monter bøylen framover og stram til skruene på hjulakslingen når barnet skal lære å gå. Sammenlign pris på gåvogner fra en rekke lekebutikker på nett samlet på Kelkoo. Pris: 32- Kjøp Brio lære å gå-vogn hos Adlibris.


Vi tilbyr et bredt sortiment innen barn og leker på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg