tirsdag 25. august 2015

Feber og kvalme

Feber vil si at kroppstemperaturen, har steget til over 3ºC. Kvalme og oppkast kan skyldes mange sykdommer, men også alvorlige . De klassiske symptomene ved hjernehinnebetennelse er feber,.

Andre symptomer er redusert allmenntilstan kvalme og brekninger og . På denne siden finner du oversikt over sykdommer relatert til kvalme, feber og svimmelhet, som det finnes forskning på i våre kilder. Feber, frysninger og flankesmerter kan være symptomer på nyrebekkenbetennelse. Kvalme, brekninger og smerter i lenderyggen (korsryggen) er heller ikke . Man får ømme muskler og led hodepine, feber mellom 38-grader.


Influensa skyldes et virus og kan derfor ikke behandles med antibiotika. Hvis dette i tillegg ledsages av kvalme og feber, kan det være tegn på blindtarmbetennelse. Ekspertene antar at årsaken til dette er tilstopping . Smitte kan gi akutte symptomer som kvalme, oppkast, magekramper, diaré, feber og hodepine.


Symptomene dukker opp mellom seks og 48 . Der stod det at barn med feber ofte får ketose og dette resulterer i kvalme og oppkast. Sirkelen blir vond ved at det kvalme barnet ikke spiser . Pål Aukrust (T1), Bjørn Bjorvatn (T1 T1), Gustav Lehne (T1 T1), Øyvind Melien .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg