torsdag 13. august 2015

Spedbarn med vondt i magen

Det er helt normalt at babyer har vondt i magen, men det finnes ulike årsaker til mageknip. Det kan være babyen har kolikk, men om du ammer, . Gutten min ligger så godt sånn når han har vondt i magen.

At kullsyre kan gi vondt i magen er altså bare en myte. Laktoseintoleranse er svært usannsynlig hos spedbarn, og vil i de sjeldne tilfellene . Han kan gråte fordi han er sulten, trøtt, kal varm, vil holdes, har vondt etc. Vondt i magen kan skyldes helt ufarlige ting som at barnet har spist for lite eller for mye.

Luft i magen, for spedbarn kan kolikk være en årsak. Prøv å legg ham på magen på underarmen din, med hodet opp mot. Han spiste antagelig for mye, og fikk vondt i magen, særlig om kvelden. Amming og mat som gir magesmerter - Graviditet.


Amming og vondt imagen - Graviditet, spedbarn og. Det er normalt at spedbarn gråter men det er også normalt at de nokså lett lar seg trøste. Min lille gutt på to uker får vondt i magen hver kvel dvs han bæsjer mye, så starter han å få vondt etterpå og hyler som besatt i 1-timer mens . Babyer som sovner ved puppen kan få vondt i magen fordi de ikke får rapet etter måltidet. La barnet rape og legg det ned igjen, så kan du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg