onsdag 5. august 2015

Kyssesyken flere ganger

Kyssesyke, mononukleose, er en infeksjon med Epstein-Barr virus (EBV), et såkalt. Flere opplever plager som minner om mononukleose ved en senere . Kyssesyke skyldes et virus som overføres blant annet ved kyssing - særlig.

HOVNE MANDLER: Legen ser som regel at det er kyssesyken du har. I noen sjeldne tilfeller kan man få sykdommen flere ganger i løpet av . Svært mange unge rammes av monoukleose - eller kyssesyken. Rett før jul fikk jeg vite at jeg har hatt kyssesyken, men at jeg ikke har det lenger.

Det er lite sannsynlig at du har vaert gjennom kyssesyken tre ganger. Jeg hadde mononukleose da jeg var år, og trodde ikke at man kunne få dette to ganger. Har hørt og lest fra pålitelige kilder at man kan ha kyssesyken flere. Min nevø har hatt kyssesyken to ganger, legen sa at dette var.


Test om man har hatt kyssesykeninnlegg14. Helse, sex og livsstil › HelseBufretLignendeHar akkurat hatt kyssesyken, og den siste blodprøven viste at alle verdiene hadde. Jeg vil bare fortelle at det faktisk går an å få kyssesyken flere ganger!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg