fredag 28. august 2015

Oppblåst mage stress

Stressende jobb, mye kaffe, for lite søvn, uregelmessig matinntak. En vond og oppblåst mage er også vanlig hos mennesker med . Dersom du er stresset, deprimert eller sliter med angst, kan dette også .

Noen sliter med oppblåst mage hele tiden, etter måltider eller når de er stresset. Før jeg endret kostholdet mitt til et paleobasert kosthold var jeg . En oppblåst mage kan riktignok skyldes stress og lite aktivitet, men i de aller fleste tilfeller kommer det av noe du har spist eller drukket. Det er karakteristisk ved stressmage at maten fordeler seg uhensiktsmessig med. Noen er plaget med oppblåsthet og kvalme; Oppkast kan forekomme, og en . Mageproblemer som oppblåst mage kan skyldes overvekst av sopp eller.


Matintoleranse kan føre til stress og betennelser, og kan i tillegg irritere tarmene dine. Symptomene er oppblåsthet, kroniske magesmerter, luftplager og endret. Et riktig kosthold og det å unngå stress blir sett på som to viktige . Sliter du med oppblåst mage kan det bety noe mer enn bare luft.


Ifølge Norsk Helseinformatikk(NHI) kan stress, depresjon og angst også . Det kan være magesmerter, oppblåsthet, forstoppelse eller diaré. De aller fleste får mageproblemer av og til.

Oppblåsthet er et tegn på at du har mye luft i magen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg